Tryckspruta - Kwazar Venus Super HD Solvent Line, 1,5 liter

Kwazar Venus Pro Super Heavy Duty är en lågtrycksspruta som är speciellt utformad för kallavfettningar och schampo, såsom Chemical Guys Orange Degreaser som du
Kwazar Venus Pro Super Heavy Duty är en lågtrycksspruta som är speciellt utformad för kallavfettningar och schampo, såsom Chemical Guys Orange Degreaser som du kan använd praktiskt taget överallt, från motortvätt till grov rengöring av hela bilen och för rengöring av textilier. Kwazar Venus Pro Super Heavy Duty För lösningsmedel är speciellt konstruerad för användning med dessa kemikalier och du behöver inte oroa dig för om det är säkert eller inte. Det är det!

Kwazar Venus Pro Super Heavy Duty har en 360° roterande spray munstycke som bidrar för att säkerställa full täckning även om ytan har skarpa vinklar och andra svårtillgängliga områden. Du kan också justera strålen från dimma dusch till en tunn stråle. Flaskan har en genomskinlig remsa på sidan, vilket gör det lätt att se hur mycket vätska du har kvar i behållaren.

Volym: 1,5 liter


Relaterade produkter

JB Bildelar är en E-handel som ligger i Fränsta mitt i Sverige och erbjuder kunder runt om i Sverige delar och tillbehör till fordon.

Läs mer
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna

© 2023 JB Bildelar - Fränsta