Tryckspruta - Kwazar Venus Super HD Acid Line, 1,5 liter

Kwazar Venus Pro Super Heavy Duty är konstruerad för att klara de hårdaste kemikalierna - även syrafria rengöringsmedel - utan att bryta ner och ge spricko
Kwazar Venus Pro Super Heavy Duty är konstruerad för att klara de hårdaste kemikalierna - även syrafria rengöringsmedel - utan att bryta ner och ge sprickor, vilket du kan se snabbt i sämre kvalitetssprutor Kwazar Venus Pro Super Heavy Duty är speciellt utformad för att ge mer år av service även under de tuffaste förhållandena!

Vissa detailer jobb kräver starka kemikalier för att få jobbet gjort. Kwazar Venus Pro Super Heavy Duty är kemiskt resistent av design. Den har Viton packningar som är konstruerade för att klara även de tuffaste kemiska föreningarna som gör den till den perfekta lågtryckssprutan för rengöring av oljig motor smuts, rengöring av bränt bromsdamm och även Selaclean Iron X-det är perfekt på denna flaska!

Kwazar Venus Pro Super Heavy Duty har en 360° roterande spray munstycke som bidrar för att säkerställa full täckning även om ytan har skarpa vinklar och andra svårtillgängliga områden. Du kan också justera strålen från dimma dusch till en tunn stråle. Flaskan har en genomskinlig remsa på sidan, vilket gör det lätt att se hur mycket vätska du har kvar på behållaren.


Relaterade produkter

Diamantduk

Diamantduk

160 kr
Mother´s Claybar

Mother´s Claybar

340 kr
Detail brush

Detail brush

295 kr

JB Bildelar är en E-handel som ligger i Fränsta mitt i Sverige och erbjuder kunder runt om i Sverige delar och tillbehör till fordon.

Läs mer
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna

© 2023 JB Bildelar - Fränsta